Persoonlijke coaching

Hoe gaan we te werk?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat we een goed gevoel van elkaar hebben en dat er vertrouwen is. Dan volgt een adviesgesprek op je huidige situatie. Je ontvangt een persoonlijke Numerologie lezing. Dit helpt om meer inzicht te verschaffen in je talenten en potentiële gaven.

Persoonlijke support en aandacht is één van de kernwaarden bij Het Positiviteit Netwerk. Onze trajecten worden op maat gemaakt en zijn dus afgesteld op jouw situatie en behoeftes.

We gaan samen op zoek naar jouw innerlijke kracht en we leren je deze erkennen, begrijpen en toepassen. De trajecten bestaan uit verschillende elementen. Bij de fysieke sessies behandelen we een aantal thema's die je voorruit helpt in de ontwikkeling. Tussendoor plannen we belafspraken in voor reflectie. Lesmateriaal ontvang je van ons.

Plan een intakegesprek

Fase 1: Zelfrealisatie cursus

In de eerste fase leer je in 3 dagen werken met je intuïtie. Je ontdekt je innerlijke potentie en brengt je persoonlijke tekortkomingen in kaart.

Created with Sketch.

Zelfrealisatie gaat om jezelf kwetsbaar durven opstellen ten opzichte van je eigen persoonlijke tekortkomingen. We gaan ze in kaart leren brengen, niet om te oordelen maar om  ze te leren begrijpen. Waar komen mijn mindere eigenschappen vandaan? Wat zijn mijn triggers voor mij om op te letten zodat ik ze niet op mijn omgeving, een ander of mezelf loslaat. Door het in kaart brengen van je eigen persoonlijke tekortkomingen leer je- op een neutrale manier- toegeven dat er ruimte voor verbetering is en kun je beginnen aan een innerlijke detox. 

Fase 2: Werken met geluk

Voor hen die zich nog dieper aangesproken voelen in het ontdekken van zijn of haar plek in deze eeuwenoude energetische stroom is nu de tweede fase aangebroken. = Het plus/min geloof toepassen.

Created with Sketch.

Nu je met jezelf door het proces van bewustwording heen bent gegaan, heb je geleerd om je eigen signaal beter in kaart te brengen  en door middel van het bestuderen van je levenspatronen en gewoontes. Je hebt gewoontes, gedrag en karakteristieken leren observeren en onderverdelen in + of - positieve of negatieve levensenergie. Je gaat hier nu mee leren werken.

Transformatie fase: Word het Medicijn

Deze fase is niet voor iedereen. De mogelijkheden worden eerst besproken in een voortgangsgesprek

Created with Sketch.

Deze fase behandeld onderdelen zoals: ziel activering, cel activering en plantengeluk. Vraag naar de mogelijkheden.

"Duidelijk cursus die je dichter brengt bij jezelf. Een mooie combinatie van uitleg en interactie. De sfeer die er wordt gecreëerd is erg vertrouwd, waardoor je sneller open kan opstellen en je ervaringen durft te delen. Ik denk dat er veel mensen zijn die baat hebben bij deze cursus!"

"Ik ben bewuster van de situaties waarin ik mij verkeer en wat de gevolgen van mijn handelen zou kunnen inhouden. Ik voel me meer open voor verandering en zelfverzekerder in mijn keuzes"

Ontdek je innerlijke kracht bij de instapcursus €88,-

+ Volledige persoonlijke Numerologie lezing
+ In kaart brengen van je innerlijke potentie
+ Leer de mens kennen als energetisch wezen
+ Een bewustere kijk op het leven

1-dagscursus €88,-
1 sessie van 2 uur.

+ Numerologie lezing 

+ Ontdek je innerlijke potentie
+ Leer de mens kennen als energie

+ lesmateriaal

Zelfrealisatie cursus €250,- 

3 sessies van 1,5  uur.

+ Numerologie lezing 
+ Ontdek je innerlijke potentie
+ Breng je signaal in kaart
+ Creëer een visie

+ Lesmateriaal

+ WhatsApp support
Jongerenpakket: €150,-

Vervolg traject: Werken met geluk €440,- 

5 sessies van 1,5  uur. 
+ Energetische situaties leren begrijpen en herkennen 
+ Situaties positief leren afronden/decoderen 
+ Meer balans creëren 
+ Leren werken met geluk

+ Lesmateriaal

+ WhatsApp support
Jongerenpakket: €300,-

Interesse in coaching? Neem gerust contact met ons op!

Netherlands

I have read and understood the Privacy Policy.