Wie zijn wij? 

Wij zijn een andere jij!
In Lak'Ech Ala K'In

Het Positiviteits Netwerk is een netwerk van holistisch georiënteerde hulp- en zorgverleners.  Onze cursussen, trajecten en workshops zorgen voor bewustwording van je eigen innerlijke krachten en/of verborgen gaven.

Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Ben je opzoek naar geluk? Heb je moeite met trauma verwerking? Wil je sterker in je schoenen leren staan? Doelgericht leren werken aan je visie? Stapsgewijs bieden wij ondersteuning en advies aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We maken gebruik van tools zoals de Zelfredzaamheid matrix, Numerologie en NLP. Hiermee helpen we jou bij het terugvinden of herstellen van jouw innerlijke kompas!

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op of lees verder!

Een opvangnet

Begeleiders

Elke begeleider en behandelaar binnen Het Positiviteits Netwerk heeft zijn of haar eigen expertise. We werken dan ook vanuit ervaringsdeskundigheid en maken gebruik van een integrale aanpak. Aan de hand van jouw hulpvraag stellen wij een zorg op maat pakket samen. Als zorgteam zijn we goed op elkaar afgestemd en we vullen elkaar aan waar nodig. Alle begeleiders werken vanuit een holistische perspectief en snappen dan ook dat er meer schuil gaat achter een label.

Zorg op maat

Ons team bestaat uit professionals en ervaringsdeskundige op meerdere gebieden. Van PTSS en ADHD tot depressie, psychose en hooggevoeligheid. Wij begrijpen dat met deze labels de drempel om hulp te vragen vaak hoog ligt. Je voelt je al snel onbegrepen en niet gehoord. Persoonlijke aandacht en support vinden we belangrijk. Hier ligt dan ook onze kracht. Daarnaast creëren we een thuishaven waar mensen kunnen spiegelen en verbinden. 

Ervaring: ‘‘De sfeer die er wordt gecreëerd is erg vertrouwd, waardoor je sneller open kan opstellen en je ervaringen durft te delen.’’

Ons team

Yordy Anceaux

"In lakéch a la kin - Ik ben een andere jij!"

Amberley Bernabela 

''Jij bent het boek met alle antwoorden, laat mij de spiegel zijn"

Nikki Olyve

"Samen kunnen wij de toekomst vormgeven voor de generaties die na ons komen, beginnend met ons eigen leven en ons eigen geluk."

Sabrina Mooren

"Alles is energie, jij bent energie, liefde is energie, energie is levenskracht."

Olivia Biswane

''Vanuit eigen kracht met daardoor spirituele groei en ontwikkeling kunnen wij een betere wereld van gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid scheppen en achterlaten."

Joël van der Putten

"Compassie , wijsheid en kracht is een 3 eenheid die alles omvattend is en je zal helpen in alle situaties."

Awinash Bhoewar 

"Dont play what's there...play what's not there" -Miles Davis-

Zoe de Jong

"Ik werk graag mee aan jouw passie"

Titus Heinen

"Een dag niet bewogen of gelachen is een dag niet geleefd"

Stichting Connect the Dots Movement & Het Positiviteits Netwerk zijn een erkend leerbedrijf. We mogen mbo-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Dit doen we net zoals onze zorg gericht en met persoonlijke aandacht voor de leerdoelen van de student. Heb jij interesse in een stageplek, neem dan gerust contact op

Het Positiviteits Netwerk bestaat uit een steungroep van pilaren. 

Het Positiviteits Netwerk is een platform die begeleiding, advies en een sacred place biedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Via het netwerk kan je ook in contact komen met andere coaches, begeleiders en maatschappelijke dienstverleners. We delen allen hetzelfde doel: Meer balans creëren.